Van jongs af aan heb ik de liefde voor muziek, beeldende kunst, literatuur, theater, natuur en goed eten meegekregen. In mijn werk streef ik het liefst naar een combinatie van deze elementen. Samen eten en drinken in een ongedwongen sfeer is een manier om diverse soorten mensen samen te brengen, elkaar te laten ontmoeten en te leren kennen.
Ik hou ervan om totaalconcepten te bedenken waarbij ontwerp, vormgeving, inhoud en uitvoering zorgvuldig zijn doordacht en met liefde voor detail worden uitgevoerd. Het paviljoen zie ik voor me als een laagdrempelige plek waar mensen van divers pluimage, met verschillen in leeftijd, achtergrond, interesses en financiële situatie zich thuis voelen. Toegankelijk, maar ook altijd prikkelend en inspirerend.
Ik heb ruime ervaring in het vanuit niets opbouwen van tijdelijke restaurants op locatie (in tenten op festivals, lege loodsen of hallen of braakliggende terreinen) en het aansturen van grote crews.
Ik vind het fijn om samen te werken met verschillende soorten mensen met diverse achtergronden en interesses en samen bijzondere plannen uit te werken. Ik denk dat het goed is voor Bergen om een plek te hebben waar fris en eigenzinnig geprogrammeerd wordt als aanvulling op het culturele establishment!
Sinds 2007 zelfstandig aan het werk voornamelijk met opdrachten waarin ik culinaire concepten met raakvlakken kunst en theater ontwikkel en uitwerk, onder anderen voor de volgende opdrachtgevers:
Oerol
- 2017-heden: Hoofd horeca | Coördineren van alle food & beverage van het festival: cateraars en barren op de festivalterreinen, bepalen assortiment & look and feel, crewcatering, theatervoorstellingen met eten en drinken, culinaire concepten.
- 2014-2015: Financiën horeca | Verwerken en administreren alle geldstromen van de horeca tijdens het festival.
- 2011-2012: Catering Atelier Oerol met D’Buster
- 2010: Kytopia – koken & participatie in voorstelling & crewcatering met D’Buster
Amaro Creative Industries
- 2007-heden: Uitwerken, produceren/coördineren en uitvoeren culinaire projecten, financiële administratie, werven & aansturen crew.
- Zeefdrukatelier merchandise voor Budweiser WK Qatar 2023
- Lowlands PressGuest Biddinghuizen 2007, 2008, 2018-2022
- Eurosonic Noorderslag catering crew en artiesten Artistvillage Groningen 2013-2023
- Down the Rabbit Hole artiestencatering 2016 & creatieve workshops Idyllisch veldje 2018-2022
- Trojan Wars theatertournee crew & publiekscatering Het Nationale Theater 2020-2021
- Borgen theatertournee catering publiek en crew, regie serveersysteem in voorstelling Noord Nederlands Toneel 2016-2017
- Accattone Ruhrtriennale Dinslaken catering publiek, crew & artiesten 2015
- Into the Great Wide Open catering publiek & artiesten 2011-2012
- Restaurant Amaro de Parade publiekscatering 2007-2014
- Winterparade & Tafel van de Idee theatrale publiekscatering 2008-2014
- Ventura Lambrate Milaan publiekscatering 2013-2014
- Robodock Festival 1999-2012 geldstromen tijdens festival, financiële administratie
Opleidingen
- Universiteit van Amsterdam: Bachelor Nederlandse Taal en Cultuur | Minor Spaans
- Opgegroeid in Bergen, lagere school op de Vrije School, VWO op de Berger Scholengemeenschap.
- Sinds 1995 woonachtig in Amsterdam.